Kun saapuin Mbungwagombe-kansan kylään, ensimmäinen tilaisuus johon osallistuin oli Mborongwa-juhla. Jokaisen heimon vieraaksi tulevan tytön on osallistuttava Mborongwaan, joka on suuri kunnia, koska sillä tavalla tyttö otetaan heimon virtuaalijäseneksi. Mbungwagombe-kansa on seksuaalisesti vapautunut eikä sen elämää ole koskaan haitannut länsimainen ahdistava avioliitto- ja siveyskäsitys. Siksi erotiikka on Mbungwagombe-kylässä kaikkialla läsnä ja pohjoisen ujon tytön pitää totutella siihen erityisesti.

Ensimmäiseksi Mborongwaan osallistuvan tytön tarkastavat heimon vanhimmat, jotka kokoontuvat suureen Ngdongwa-taloon. Se on laakeakattoinen talo, jossa on suuri atrium-tyyppinen sisäpiha. Se on keskellä kylää kuin kirkko meillä ennen vanhaan ja se on paljon suurempi kuin kyläläisten majat. Siellä tyttö riisuutuu alasti ja vanhimmat rakastelevat kukin vuorollaan hänen kanssaan. Minua ujostutti aluksi, mutta heimovanhimmat ovat seksipuuhissa kokeneita, osaavia ja helliä ja heillä on hyvä potenssi.

Sain orgasmin jokaisen heimovanhimman kanssa ja joidenkin kanssa kahdesti tai kolmestikin. Aina kun yksi heimovanhin rakasteli minua muut tanssivat ympärillä ja lauloivat rytmikästä laulua taputtaen käsiään sen tahtiin. Jo silloin ymmärsin, että rakkaus ja seksi ovat täällä Afrikassa aivan toisenlaisia kuin koti-Suomessa. En ollut koskaan kokenut niin ihmeellistä nautintoa, mutta vielä parempaa oli tulossa.

Illan tullen heimo kokoontuu iltatulille. Siellä puhutaan monenlaisista asioista, kuten viljasadosta, kaupunkimatkoista, metsästyksestä ja säästä. Mborongwa-juhlat ovat kuitenkin omanlaisensa tapaus. Siellä pääosassa on seksi ja rakastelu. Uutena tyttönä minulla oli keskeinen rooli. Ensin poppamies vei minut majaansa ja maalasi ihooni hedelmällisyyden jumalan vihreät ja valkoiset symbolit värillä, joka tuoksui vahvasti ja kirveli iholla. Sen jälkeen hän valeli pimppaani okranväristä jauhetta, qongdandzaa, joka suojelee sukupuolitaudeilta. Qongdandzan ansiosta heimolla ei ole koskaan ollut mitään ongelmaa seksitaudeista, ei varsinkaan aidsista, joka täällä Botswanassa on ollut maanvaivana. Niin ylivoimainen on Afrikan ikiaikainen viisaus, joka päihittää länsimaisen lääketieteen koska vain. Qongdandza lisää myös seksuaalista nautintoa, sillä se tuntuu miellyttävän kipristelevänä pimpan limakalvoissa.

Poppamies rakasteli kanssani ja tuotti minulle sen mitä mbungwagomben kielellä kutsutaan ngolegambwoksi. Orgasmi on liian laimea sana sitä kuvaamaan, sillä se eroaa suomalaisen nörttikundin tuottamasta tusinaorkusta yhtä paljon kuin afrikkalainen MIES eroaa siitä nörttikundista, yhtä paljon kuin afrikkalaisen suonikas ja sähköinen kalu eroaa sen nörttikundin mikropippelistä. Mutta tämäkin oli vasta esileikkiä verrattuna niihin nainnin nautintoihin, joita olin kokeva juhlan alkaessa.

Ilmassa tuntui kirpeä suitsukkeen tuoksu kun heimovanhimmat esittelivät minut pitkällä ja kaunopuheisella, sointuvaäänteisellä puheella nuorille miehille. Nuoret miehet olivat alasti ja heidän vartaloonsa oli maalattu jumalan symboleja. He alkoivat tanssia rumpujen kumistessa huumaavasti ja heidän siittimensä nousivat heidän katsellessaan polttavin silmin vartaloani. Näin heidän silmistään kuinka he halusivat minua. Koto-Suomessa vain harvat miehet kykenevät sellaiseen himokkuuteen. Rummut soittivat mutkikkaita musikaalisia rytmejä ja nuoret miehet tulivat yhä lähemmäksi minua. Tanssin itsekin, annoin musiikin viedä ja lanteeni liikkuivat kuin itsestään, vaistojen ohjaamina. Lopulta kookkain ja lihaksikkain miehistä oli aivan lähelläni, tunsin hänen myskin ja pippurin tuoksunsa ja pystyin haistamaan myös terskan, joka helotti kirkkaanpunaisena pitkän kovan mustan peniksen päässä.

Mies kohotti minut ilmaan kuin olisin ollut höyhen. Niin vahva on afrikkalainen rakastaja. Hän seivästi minut siittimeensä ilmasta ja alkoi liikuttaa elintään edestakaisin sisälläni. Hän pystyi yhä tanssimaan yhtä sulavin elein vaikka hänellä oli minut kantamuksenaan. Hänen lanteensa liikkuivat rumpujen tahtiin ja siitin tuntui työntyvän kohtuun saakka. Sitten sieltä alkoi lentää siemennestettä. Mustan miehen sperma on runsasta ja se tuntuu aivan erityiseltä sisuksissa, siihen verrattuna suomalaisen miehen siemen on kuin mautonta velliä. Kun vääntelehdin nautinnosta tämän miehen kalun lävistämänä, tiesin että tätä oli saatava lisää, lisää, lisää.