Minulle oli suuri kunnia, kun eräs noin kolmekymppinen nainen pyysi minulta apua poikansa seksikasvatukseen. Poika oli kahden-kolmentoista, juuri siinä iässä kun miehenalku alkaa panna oksanreikääkin jos siinä on vähän pimpsan muotoa. Hänen äitinsä pyysi silloin minua opettamaan pojalle oikeaa rakastelua. Ihmettelin kyllä, eikö jokin heimon omista, nuoremmista tytöistä voisi hoitaa asiaa, mutta poika kuulemma halusi minua ja runkkaili kouristuksenomaisesti eikä suostunut olemaan kenenkään muun kanssa. Minussa ajatus nuoren teinipojan rakastelusta herätti pikkuisen tuhmaa halua ja päätin kokeilla. Enkä joutunut katumaan.

Poika oli selvästi ihastunut minuun ja hänelle tuli kyynelet silmiin kiitollisuudesta kun menin hänen luokseen ja suljin hänet alastomaan syliini. Hänen kroppansa tuntui ihanalta omaani vasten, ja siitin alkoi välittömästi nostaa päätään. Ei kauaa mennyt kun se oli jo sisälläni ja poika alkoi naida kuin viimeistä päivää. 

Nuoren pojan epätoivoisen kiihkeä himo on jotain aivan käsittämättömän ihanaa kun sen kohteena pääsee olemaan. Nuori poika on päästä varpaisiin ja pippelin päähän täynnä seksuaalista halua ja samalla pelkoa ettei hän saa koskaan tyydyttää sitä oikean naisen kanssa. Sitten kun hän saa rakastella vähän vanhempaa naista, hän on kuin elämän uudelleen saanut. Niin tämäkin poika.