Heimon suhde eläimiin on paljon terveempi kuin koti-Suomessa. Metsästyskoiria pidetään täällä perheenjäseninä ja koska elämä on niin seksuaalista kuin se täällä on, on maailman luonnollisin asia, että tyttö on uroskoiran astuttavana. Minua vähän pelotti ja nolotti etukäteen paritella koiran kanssa, mutta isäntäperheeni äiti kertoi minulle lempeästi omista ja tyttäriensä koirakokemuksista. Se rauhoitti minua ja kun koira sitten ensimmäinen kerran tuli minua astumaan en ollut enää ollenkaan peloissani.

Sitä ei turhaan sanota doggy styleksi. Oikea tapa antautua koiralle on käydä päinmakuulle ja koukistaa sitten polvet niin että pepun voi kohottaa ilmaan. Samalla haaroja pitää levittää niin että koira pääsee nuuhkimaan pimppaa. Koira ymmärtää yleensä heti yskän ja alkaa nuolla häpyhuulia, häpykieltä ja emättimen sisustaa. Se ei pidä myöskään peräaukon nuolemista vastenmielisenä. Koiran kieli tuntuu karhealta limakalvolla ja se on lähes taipuvainen tarttumaan kuin santapaperi. Se tuntuu kyllä tavattoman hyvältä ja kiihottavalta kun tunteen ensimmäinen outous on mennyt ohi.

Koira osaa yleensä nousta selkään omin avuin. Se ei aina saa siitintään menemään sisään, mutta myös pimpanseudun painelu tuntuu erittäin hyvältä koska koira tökkii tavattoman nopeasti ja rytmikkäästi ja jos se osuu häpykielen tienoille raju orgasmi on varma. Koiran karvat ja turkki tuntuvat myös kivoilta paljasta ihoa vasten.